Katleen & Philippe

Samen staan wij elke dag voor jullie klaar.

Wij zetten ons beste beentje voor - zowel in de winkel als achteraan - in de voorbereiding & bereiding van uw producten. 


Heb je een vraag voor ons?
Aarzel niet ons aan te spreken in de winkel ;-). 

Wie zijn wij? 

Katleen


Katleen is sinds jaar & dag actief in de voeding - en meer bepaald in de "korte keten". Dicht bij de klant staan, dat is waar ze zich het meest thuis voelt.


Haar basis heeft ze gelegd in de vlees - en charcuteriesector. Daarna was ze actief in de Spar - waar ze verantwoordelijk was voor de verkoop van vis & traiteur van vis. 

Haar toewijding aan "vers" is dus vrij voor de hand liggend... 

Haar klanten staan centraal & dit is dan ook haar geheim: luisteren naar de noden van de klanten & die dagdagelijks proberen te vertalen in het aanbieden van de juiste producten. 


Philippe


Philippe is al bijna zijn volledige carrière als zelfstandige aan de slag . Een winkel starten & zelf verkopen? Dat was nieuw, maar ook die uitdaging nam hij met beide handen aan. 


Al heel vroeg 's morgens is hij in de weer om boterkoeken, brood, en meer voor jullie klaar te stomen. Als "postman", "groentenboer" of zoveel meer staat hij maar al te graag in de winkel voor zijn klanten - met een praatje, en een mopje her & der.